top of page

Introductie Soesja Boode, programmamanager

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2023

“Mijn naam is Soesja Boode, 33 jaar en inmiddels zo'n 1,5 jaar met veel plezier werkzaam bij het Programma ‘Regionale Aanpak Ouderenzorg’.


Ik ben betrokken bij het Programma ‘Regionale Aanpak Ouderenzorg’ als programmamanager. Het programma sprak mij aan omdat regionaal samenwerken tussen zorgorganisaties nodig is om de zorg te kunnen blijven leveren. De komende jaren zal het aantal ouderen in de regio fors toenemen, terwijl er niet meer personeel beschikbaar is voor de zorg. De urgentie is dus hoog om samen te onderzoeken waar het anders kan.”


Mijn functie als programmamanager sluit goed aan op mijn rol als adviseur domeinoverstijgend samenwerken bij DSW, die ik ook vervul. Waar in het programma zorgorganisaties samenwerken, kijk ik ook naar thema’s als preventie en samenwerking met WMO die breder zijn dan de ouderenzorg. Door samen goede afspraken te maken en vernieuwende projecten op te starten, zorgen we ervoor dat iedereen de zorg krijgt die nodig is en dat mensen zo min mogelijk last hebben van schotten in de zorg.


Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik echt bezig ben in de regio en samenwerk met alle regionale partijen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. De uitdagingen in de zorg zijn groot en die kunnen we alleen gezamenlijk oppakken. En last but not least: al mijn leuke collega's bij het programma en DSW, daar word ik elke dag vrolijk van!”100 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page