top of page

Wijzigingen programmateam en voorstellen nieuwe programmaleider

Met de overgang naar het RIGA vinden er veranderingen plaats in de samenstelling van het programmateam. Het programmateam bestond voorheen uit programmamanager Soesja Boode, programmasecretaris Fleur Kuenen en programmamedewerker Olaf Staar. Arie van Baaren en Olaf Staar vormen het nieuwe programmateam van het thema ouderen.


De afgelopen 2,5 jaar heeft Soesja zich ingezet als programmamanager. Per 1 september wordt zij vervangen door programmaleider Arie van Baaren. Hij zal tevens de werkzaamheden van Fleur Kuenen overnemen per 1 augustus. Olaf Staar zal zijn huidige taken binnen het RIGA voortzetten.


We zijn heel blij dat Arie van Baaren de rol als programmaleider op zich neemt. Middels dit bericht stelt hij zich voor:


Mijn naam is Arie van Baaren en vanaf mei ben ik aan het instromen op de rol van Programmaleider Ouderen voor het RIGA. Een heel mooie rol die me goed past, want ik word enthousiast van maatschappelijke opgaven waarbij meerdere partijen samenwerken aan een gedeelde ambitie! Daarbij vormt verbinding tussen mensen en organisaties, met ruimte voor de verschillende perspectieven, wat mij betreft de sleutel tot succes. En geloven we met elkaar ergens in, dan gáán we er ook voor om van een idee werkelijkheid te maken; daar maak ik mij hard voor! Zo versterken we samen de beweging die nodig is om goed en gezond oud te kunnen worden en daarbij zorg toegankelijk en betaalbaar te houden.


Afgelopen jaren zijn er al heel mooie samenwerkingen tot stand gekomen en goede resultaten geboekt via het lopende Programma Regionale Aanpak Ouderenzorg. Daar mogen we trots op zijn in de regio! De komende tijd zal dat programma in een nieuw jasje worden gestoken, waarbij we de mooie resultaten borgen en diverse initiatieven, zoals het mooie concept van Gezond en Wel Thuis, een goed vervolg geven. Uiteraard gaan we ook met nieuwe interventies aan de slag om onder meer wijkgerichte zorg verder te ontwikkelen, de eigen regie van (toekomstige) ouderen te vergroten en intensivering van professionele zorgbehoefte te voorkomen.


Ik vind het een eer om in deze mooie rol voor de WSD-regio aan de slag te mogen en kijk ernaar uit om met de vele betrokkenen hierin samen op te trekken!


Mocht u in contact willen komen met het programmateam, mail dan naar gezondenwelouder@dsw.nl24 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page