top of page

Van aanvraag naar pilot - Gezond en Wel Thuis

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023

Op 1 november was de deadline voor het indienen van een aanvraag voor een Gezond en Wel Thuis locatie. Het programmateam heeft 22 aanvragen ontvangen vanuit de regio. Hier zijn we trots op! De aanvragen worden onder andere beoordeeld op de samenwerking tussen partijen op het gebied van zowel wonen, zorg als welzijn. Ook de geplande startdatum van het project is relevant. Een vergelijkbare tijdlijn zorgt ervoor dat locaties samen kunnen optrekken in het delen van kennis en ervaringen en het monitoren en evalueren. Begin volgend jaar weten we welke locaties definitief deelnemen aan het Gezond en Wel Thuis project.


Monitoring en evaluatie

Samen met de projectleiders van de deelnemende locaties en een extern bureau zullen we bepalen welke effecten we verwachten en willen meten.

In Q1 van 2024 zal vervolgens een nulmeting plaatsvinden waarin rekening wordt gehouden met verschillende startpunten. Bijvoorbeeld: de ene locatie heeft al een ontmoetingsruimte in gebruik, bij de andere locatie moet deze nog gebouwd/ingericht worden.

In Q2/Q3 van 2024 zullen de pilotlocaties echt van start gaan. We verwachten hier een uiterlijke startdatum in 2024.

Begin 2025 zal een tussentijdse evaluatie plaatsvinden waarin we verwachten de eerste werkzame elementen te kunnen definiëren. Deze elementen kunnen meteen worden toegepast bij de verschillende pilotlocaties.

Vervolgens zal begin 2026 de eindevaluatie plaatsvinden. Het uiteindelijke resultaat zal een set van werkbare elementen zijn, context afhankelijk, waarmee een basis staat voor nieuwe Gezond en Wel Thuis locaties die in de regio ontwikkeld kunnen worden.


De Gezond en Wel Thuis pagina wordt continu up-to-date gehouden met nieuwe ontwikkelingen. Deze pagina is te vinden via: www.gezondenwel-wsd.nl/gezondenwelthuis. We kijken uit naar mooie samenwerkingen in de regio en zijn benieuwd naar de pilots!99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page