top of page

Op 2 september was de Visiebijeenkomst Loopbaanontwikkeling

Om de stijgende zorgvraag in de ouderenzorg op te kunnen vangen is voldoende zorgpersoneel een randvoorwaarde. Vanuit de themawerkgroep personeel is het knelpunt Regionale Loopbaanontwikkeling gekozen om mee aan de slag te gaan omdat dit een breed gedragen knelpunt is onder zorgaanbieders in de regio, samenwerking op dit onderwerp loont en omdat het nog niet elders is belegd.

Op 2 september zijn de afdelingen personeel van zorgaanbieders in de WSD-regio bij elkaar gekomen met als doel: een gezamenlijke visie creëren op het gebied van Regionale Loopbaanontwikkeling. Tijdens de bijeenkomst hebben we nagedacht over wat we verstaan onder Regionale Loopbaanontwikkeling, welke kansen we zien, waar we naartoe willen met dit onderwerp en wat randvoorwaarden zijn voor succes.


Met de werkgroep Regionale Loopbaanontwikkeling gaan we nu kijken met welke onderwerpen we daadwerkelijk aan de slag willen. Gedeeld werkgeverschap? Werkcoaches? Match café’s? Snuffelstages? Hoe maken we werken in de zorg in de regio aantrekkelijk genoeg zodat zorgmedewerkers willen blijven en niet kiezen voor een andere sector? Na akkoord van de stuurgroep op 7 oktober gaan we binnen de organisaties aan de slag met de gekozen onderwerpen.


Vragen? Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van deze pilot, Fleur Kuenen, via: fleurkuenen@dsw.nl.


Op de hoogte blijven van de voortgang van onze projecten?

Laat dan uw gegevens achter via onze contactpagina.45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page