top of page

Voorbereidingen pilot Slim Incontinentiemateriaal van start

Afgelopen weken zijn Argos Zorggroep, Frankenlandgroep, Zorginstelling Pieter van Foreest en Zonnehuisgroep Vlaardingen hard bezig geweest met de voorbereidingen voor de regionale pilot met slim incontinentiemateriaal. In dit unieke project hebben vier zorgorganisaties de handen ineen geslagen om deze zorgtechnologie samen uit te proberen. Door samen te werken kunnen de organisaties elkaar helpen en van elkaar leren. Inmiddels is het meetplan opgetuigd en is de techniek geïnstalleerd. Binnenkort worden ook de betrokken medewerkers getraind, zodat we eind september de pilot kunnen starten!


Meetplan

In de tweede week van september wordt de nulmeting uitgevoerd. In die nulmeting meten we onder andere hoeveel controles, verschoningen en lekkages er zijn geweest en hoeveel personele inzet dit kost. Aan het einde van de pilot meten we dit nogmaals om te kijken of de inzet van het slimme incontinentiemateriaal het gewenste effect heeft. Naast deze ‘harde’ metingen, onderzoeken we ook de meerwaarde voor zorgmedewerkers. Hiervoor maken we gebruik van de gevalideerde methode “Weten Wat Werkt” van Vilans, aangevuld met een aantal specifieke vragen voor slim incontinentiemateriaal.


Bij iedereen zit de sfeer er goed in. We zijn ontzettend benieuwd hoe de pilot gaat verlopen en hopen positieve en leerzame resultaten te behalen!


Meer informatie over de pilot kunt u vinden via https://www.gezondenwel-wsd.nl/slimincontinentiemateriaal

73 weergaven0 opmerkingen

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page